Vacatures

Projectleider

Als Projectleider ligt jouw uitdaging in het optimaal realiseren van diverse utiliteit- en woningprojecten, waar jij verantwoordelijk voor bent. Je streeft continu naar een hoge klanttevredenheid. In samenwerking met je team ben je verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere projecten. Je optimaliseert het uitvoeringsproces en bent iedere keer weer op zoek naar verbeteringspotentieel. Binnen deze afwisselende functie ben je financieel verantwoordelijk voor jouw project en draag jij mede zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden. Ook ga jij in gesprek met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.

Lees verder

Calculator

In deze functie bent u binnen een projectteam verantwoordelijk voor het toetsen van zelfstandige bestekken en tekeningen. Naast het bepalen van de bouwmethode, trek je hoeveelheden uit en inventariseer en vergelijk je offertes. Ook het opstellen en afprijzen van inschrijfbegrotingen, het maken van schetsen van gecalculeerde details of overzichten behoort tot je takenpakket.

Lees verder

Voorman Timmerman

Heb jij passie voor timmerwerk en ben je daarnaast ook in staat om 'de kar te trekken'? Hoogheide zoekt een ervaren allround Voorman Timmerman. Je komt te werken in een moderne organisatie waarbij jouw inbreng en bijdrage er echt toe doet!

Lees verder
Bezoekadres

Hambakenwetering 8B – I
5231 DC 's-Hertogenbosch

Postadres

Postbus 252
5201 AG 's-Hertogenbosch

Email: info@hoogheide.nl
Tel: 073 76 00 204
Fax: 073 76 00 205