Britisch Telecom

Rotterdam
Dak- en gevelbeplating

Er worden steeds meer aluminium, maar ook zinken en koperen felsdaken toegepast. Voornamelijk op ronde, gebogen en getoogde daken.

Sinds een tiental jaar is Riverclack Benelux de importeur van metalen dakbedekkingen van de producent ISCOM S.p.a. uit Italie. Het gepatenteerde systeem kan worden geleverd in diverse materialen, zoals blank of gecoat aluminium, zink, koper of R.V.S.

De producten Riverclack, Rivergrip en Kayak, hebben een aanzienlijke voorsprong op de welbekende felssysteem voor dakbedekkingsbanen. Omdat bij onze systemen het felsen van de langsnaden overbodig is geworden geeft dit een besparing op de installatiekosten.

Een ander belangrijk voordeel is de verholen goot in de langsoverlap en het feit dat er geen enkele bevestiging door de dakpanelen wordt aangebracht, geeft een absoluut waterdicht systeem. Het hele verankeringssysteem wordt bovendien op een zeer ingenieuze manier onder het dak geplaatst.

De panelen kunnen voorgetoogd (convex of concaaf) geleverd worden, maar ook taps geprofileerd worden waardoor zelfs bolle dakvormen mogelijk zijn.

“On site” productie is mogelijk voor panelen langer dan 17 meter. De langste panelen zijn in de UK geleverd en zijn 186 meter lang !

Terug naar projecten
Bezoekadres

Hambakenwetering 8B – I
5231 DC 's-Hertogenbosch

Postadres

Postbus 252
5201 AG 's-Hertogenbosch

Email: info@hoogheide.nl
Tel: 073 76 00 204
Fax: 073 76 00 205