Onze diensten

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

In de sector Utiliteitsbouw heeft Hoogheide zijn kracht bewezen met hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen. De projecten onderscheiden zich door zowel bouwkunde als de onderhoudseisen die aan moderne kantoorpanden worden gesteld.

Bekijk projecten
Woning- en Villabouw

Woning- en Villabouw

De flexibiliteit van Hoogheide etaleert zich in diverse vormen van woningbouw, van complete appartementencomplexen tot het realiseren van grondgebonden woningen.

Bekijk projecten
Villabouw

Villabouw

In de villabouw onderscheidt Hoogheide zich met gezichtsbepalende projecten, tot volle tevredenheid voor alle partijen als resultaat van een proces waarin communicatie en transparantie voorop staan.

Bekijk projecten
Dak- en gevelbeplating

Dak- en gevelbeplating

Dankzij een uitgebreid netwerk kan Hoogheide in samenwerking met FR Concepts voor dak- en gevelbeplating gebruik maken van speciale technieken. De waarde daarvan heeft zich al bij diverse projecten bewezen.

Bekijk projecten
Transformatie

Transformatie

In de vastgoedsector heeft zich een bijzondere ontwikkeling voorgedaan bij kantoorpanden. Nieuwe vormen van werken, leegstand en veroudering hebben tot nieuwe inzichten geleid. Bij de transformatie van kantoorpanden tot voornamelijk woonlocaties heeft Hoogheide zich in samenwerking met Boss Bouw succesvol kunnen manifesteren.

Bekijk projecten
Renovatie

Renovatie

Een sterk ontwikkeld onderdeel van de activiteiten is de interieurbouw. Diverse winkels en horecagelegenheden hebben door de inbreng van Hoogheide een nieuw gezicht gekregen.

Bekijk projecten
Bezoekadres

Hambakenwetering 8B – I
5231 DC 's-Hertogenbosch

Postadres

Postbus 252
5201 AG 's-Hertogenbosch

Email: info@hoogheide.nl
Tel: 073 76 00 204
Fax: 073 76 00 205